Naša technológia M2L v technologickom inovačnom centre pod vedením Univerzity Landshut

landshut_logo.jpg
m2ms_logo_png.png
 

Pred pár dňami sme dodali našu M2L technológiu do technologického centra Production and logistics systems (PULS), ktoré je sponzorované veľkými spoločnosťami ako BMW, Kühne+Nagel, Dräxlmaier a je pod vedením Univerzity Landshut. 

Pre mňa ako fanúšika moderných technológií je úžasný pocit, že naše Made in Slovakia riešenie bude predvádzané v logistickom inovačnom centre a verím, že moje nadšenie zdieľa každý člen nášho tímu. Študenti, zamestnanci popredných spoločností a všetci návštevníci sa v ňom stretávajú s budúcnosťou a teším sa, že M2M Solutions je toho súčasťou.  

Celý tento príbeh začal v marci 2018, keď zástupcovia Univerzity Landshut na LogiMat výstave v Stuttgarte spoznali naše M2L riešenie. Požiadali nás o demo pre svojich študentov na workshop, na ktorom mali pracovať s rôznymi logistickými riešeniami. Študenti mali možnosť týždeň s ním pracovať a následne odprezentovali výsledky výskumnej skupine Intelligent Logistics systems. Hodnotili ho veľmi pozitívne, boli spokojní a poukázali na jeho výhody v porovnaní s ostatnými riešeniami a vďaka tomu je naše demo v technologickom centre PULS.

Centrum sa nachádza v nemeckom meste Dingolfing a prezentuje aktuálne logistické riešenia svojim návštevníkom. Slúži na výučbu študentov, získavanie nových a vzdelávanie súčasných zamestnancov pre rôznych veľkých hráčov a dodávateľov logistických riešení. Som hrdý, že naše M2L riešenie spoznajú všetci, ktorí PULS navštívia.