Zavádzame bezdotykový systém pre hromadné meranie teploty

V súčasnej dobe je veľmi dôležité predvídať, aj keď to nemusí byť úplne jednoduché. Skúste byť o krok vpred a zabráňte šíreniu vysokoinfekčných chorôb vo vašej fabrike.

Pokiaľ dosiahnete veľmi skoré odhalenie potenciálne nakazených zamestnancov, môžete naďalej pokračovať v pracovnej činnosti. Vďaka rýchlemu reportu v reálnom čase, skorej izolácii potenciálne rizikového zamestnanca a jeho liečbe, je možné zabrániť šíreniu a prerušiť prenos choroby medzi ostatnými zamestnancami na pracovisku.

Keďže si aktuálna situácia vyžaduje podnikanie rýchlych krokov, ktoré sú nevyhnutné pre zabránenie šíreniu a prenosu vysokoinfekčných chorôb, je dôležité dbať najmä na funkčnosť riešenia.

the-thermal-imaging-camera-3756103_960_720.png

Do nášho produktového portfólia prinášame bezdotykový systém hromadného merania teploty, ktorý je integrovateľný a poskytuje otvorené komunikačné rozhranie pre vaše existujúce systémy. Systém dokáže v reálnom čase zmerať teplotu v tvárovej oblasti viacerým meraným objektom súčasne. Vďaka špeciálnej termografickej kamere a blackbody kalibrátoru je možné rozpoznať tvárovú oblasť a zmerať teplotu s presnosťou ± 0.3 °C. Ideálna vzdialenosť na meranie je 3 metre od kamery, pričom čas odozvy merania je menej než 30 milisekúnd.

loskol poukazy (7).png

Celé riešenie pozostáva z niekoľkých komponentov, pričom základom je termografická kamera s blackbody kalibrátorom. Riešenie umožňuje zobrazenie na monitore bez nutnosti použitia ďalšieho softvéru a v reálnom čase upozorní alarmom na možnú hrozbu v podobe osoby so zvýšenou teplotou. Pri použití zariadenia Smart NVR je dokonca možné archivovanie záznamu na cloud. Pri archivácii sa uchováva klasický videozáznam aj termografický záznam. Ďalšie možné rozšírenie systému predstavuje inteligentné rozpoznávanie tváre.

Inštaláciou bezdotykového systému merania teplôt je možné dosiahnuť na pracovisku vysokú úroveň bezpečnosti vašich zamestnancov. Pre fungovanie podniku je dôležité, aby boli zamestnanci chránení. Naše riešenia pomôžu ochrániť vás aj vaše podnikanie.