Pozývame vás na vesmírnu konferenciu, ktorej budeme súčasťou!

Minulý rok sme sa prišli pozrieť, tento rok už máme tú česť sa aj zapojiť. Druhý ročník Slovak Space Tech day sa bude konať už 10. septembra ako online konferencia. Za posledný rok sme sa pustili do spolupráce so SOSA, popritom sme spolupracovali s partnerskou firmou Spacemanic na vývoji nanosatelitu GRBAlpha a náš sen o lete do vesmíru sa pomaly, ale isto stáva skutočnosťou.

O tom, ako sa zapájame do vesmírnych projektov, sme dostali možnosť prezentovať práve na konferencii Slovak Space Tech Day 2 & Slovak Aviation Industry Day, čo je pre nás veľkou poctou. Ak chcete vidieť a vedieť viac, stačí sa registrovať a zúčastniť sa môžete z pohodlia domova.

Náš CEO, Martin Jančo, bude spíkrom v tretej časti programu v čase medzi 13:00 – 14:00, kde je témou Emerging Space Domains – Finding new promising areas in the global space economy. Priestor na prezentáciu práce našej spoločnosti na vesmírnych projektoch bude mať aj náš COO Vladimír Pšenák, ktorý prezradí aj to, ako sme sa dostali k spolupráci s ESA a čo pre nich v súčasnosti pripravujeme.

banner.png