Výnimočná firma 2023: Ocenenie za inovácie

Inovácie nie sú pre našu spoločnosť iba slovom, ale skutočnou filozofiou. Inováciám, a najmä tým technologickým, sa venujeme už od vzniku našej spoločnosti. Našim cieľom je zlepšovať procesy a prinášať revolučné riešenia. Produkty diverzifikujeme do rôznych odvetví priemyslu vrátane vesmírneho sektora. Tento rok sme sa zapojili do projektu Výnimočná firma, ktorý organizuje spoločnosť TÜV SÜD Slovakia.

Významnou hodnotou M2M Solutions sú skvelí ľudia a ich vynikajúce schopnosti. Sme presvedčení, že naši zamestnanci sú základom nášho úspechu. Zároveň si však uvedomujeme, že dôležitou súčasťou sú aj procesy a interné postupy. Tie sú navrhnuté tak, aby poskytovali podporu a stimul na realizáciu nových myšlienok a nápadov.

Inovácie s ohľadom na budúce generácie

Systémy, ktoré vyvíjame, šetria peniaze. Zároveň šetria prírodu a sú udržateľné. Naša najväčšia sila spočíva práve v tom, že kladieme dôraz na život a ochranu životného prostredia. Efektívnym zavedením skladového systému na jednom pracovisku dokážeme šetriť papier a zachrániť až 90 stromov ročne. S každým ďalším pracoviskom, na ktorom tento systém implementujeme, sa množstvo zachránených stromov zvyšuje. Systém transportnej logistiky zlepšuje dopravnú situáciu, znižuje tvorbu dopravných zápch a v neposlednom rade eliminuje tvorbu CO2, ale aj iných výfukových splodín. Efektívne organizovaná preprava prispieva k lepšej kvalite ovzdušia a života ľudí v regióne.

Aktuálne systém transportnej logistiky rozširujeme smerom k menším podnikom ako portál greenTLS. Zákazník bude platiť za službu mesačný poplatok a dodatočné služby nad rámec paušálu, namiesto licencie. Veríme, že vznikajúci portál greenTLS bude z tohto dôvodu atraktívny aj pre menšie podniky. Finančné zaťaženie bude nižšie v porovnaní s riešením na mieru a môže tak osloviť viac záujemcov. Tým môžeme spoločne dosiahnuť ešte výraznejší vplyv na kvalitu ovzdušia.

Vďaka prístupu, ktorý aplikujeme v našej spoločnosti, sa nám podarilo získať ocenenie Výnimočná firma 2023 v kategórii Inovácie, z čoho sa skutočne tešíme. Ďakujeme! Cenu prebral osobne náš CEO Martin Jančo.

 
Mojou úlohou je vytvoriť prostredie, aby nápady chodili od ľudí, ktorí tvoria našu firmu.
— Martin Jančo
 

Viac o projekte a o víťazoch ostatných kategórií sa dočítate na webovej stránke TÜV SÜD. Zostrih z odovzdávania cien a radosť z nášho ocenenia si môžete pozrieť vo videu.